10 راهکار برای غلبه بر فشار عصبی رانندگی

برای همه ما پیش آمده است که موقع رانندگی و یا گیر کردن در ترافیک مسیر عصبانی شده‌ایم و فشار عصبی زیادی را تجربه کرده‌ایم. در این مقاله می‌خواهیم راهکارهایی ارائه کنیم که به هنگام رانندگی و ترافیک بتوانید بر استرس و احساسات منفی خود مسلط شوید:

برای رسیدن به مقصد در زمان مناسب شروع به حرکت کنید

یکی از عمده ترین دلایل استرس و فشارهای روانی در ترافیک و موقع رانندگی، ناراحتی از دیر رسیدن به مقصد است. سعی کنید با زمان بندی مناسب و در نظر گرفتن زمان ترافیک، موقعی حرکت کنید که اگر در ترافیک هم ماندید دیرتان نشود.

پیشنهاد مطالعه| اگر دوست دارید 10 تکنیک ساده و عملی برای غلبه بر استرس بخوانید، این مقاله را از دست ندهید: 10 راهکار غلبه بر استرس

فاصله مطمئنه در رانندگی را حفظ کنید

اگر با ماشین جلویی فاصله مناسبی داشته باشید، هر اتفاقی هم که بیفتد فرصت دارید تا ترمز کرده و از وقوع اتفاقات ناگوار جلوگیری کنید. با این کار می‌توانید ترس و استرس خود را از احتمال وقوع تصادف کاهش دهید.

به موسیقی ملایم گوش دهید

کاهش استرس رانندگی با موسیقی ملایم

مطالعات محققان برزیلی نشان می‌دهد گوش دادن به موسیقی آرام و بدون کلام در ساعات اوج ترافیک، یک روش موثر برای کاهش فشار عصبی ناشی از رانندگی و محافظت از قلب است.

به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، رانندگی در ترافیک استرس زیادی به قلب و بدن وارد می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد استرس هنگام رانندگی یک عامل جدی در بروز بیماری‌های قلبی و حمله قلبی است. از آنجایی که بیماری‌های قلبی ‌‌مهم‌ترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان است، محققان همواره به دنبال روش‌هایی برای کاهش این استرس هستند.

سعی کنید به رانندگان بی ملاحظه، اهمیت ندهید

همه ما با رانندگانی مواجه می شویم که یک دفعه جلوی ما می پیچند و یا با بوق های طولانی سعی می‌کنند اعصاب مان را خرد کنند. به این رانندگان بی توجه باشید و به خودتان یادآوری کنید که ممکن است آنها دچار و درگیر مشکلات شخصی باشند.

از اپلیکیشن های مسیریابی استفاده کنید

امروزه با اپلیکیشن های مسیریابی، که می‌توانند مسیرهای خلوت تر و بهتر معرفی کنند، رسیدن به مقصد کار ساده تری ‌شده‌است. سعی کنید که از این اپلیکیشن ها استفاده کنید.

مسیرها را به خوبی بشناسید

گاهی اپلیکیشن های مسیریابی در انتخاب مسیر دچار اشتباه می‌شوند، در این مواقع اگر مسیرها را خودتان به درستی بشناسید با مشکلات کمتری مواجه می‌شوید. این کار فشار روانی در هنگام رانندگی را کاهش می‌دهد.

چند نفس عمیق بکشید

وقتی در هنگام رانندگی استرس به شما وارد می‌شود، سعی کنید چند نفس عمیق بکشید. تحقیقات نشان داده است که تنفس دیافراگمی یک تکنیک قدرتمند برای آرام کردن بدن و ذهن است. این تکنیک تنفس را 5 تا 10 بار پشت سر هم انجام دهید و متوجه خواهید شد که بدنتان به آرامش می‌رسد. این یک تکنیک را می‌توانید هر زمان که فشار عصبی دارید انجام دهید.

موقعیت فیزیکی بدنتان را تنظیم کنید

اگر متوجه شده اید که فرمان را در دست گرفته اید، روی فرمان قوز کرده‌اید و فک خود را به هم فشار می‌دهید، اینها همه نشانه‌هایی هستند که نشان می‌دهد هنگام رانندگی استرس دارید.

سعی کنید دستان خود را شل کنید، به عقب تکیه دهید، یا صندلی ماشین را تنظیم کنید تا راحت‌تر شوید و شانه‌هایتان را بالا و پایین ببرید.

تلفن همراه خود را خاموش کنید

استفاده از موبایل در هنگام رانندگی علاوه بر این که باعث ایجاد استرس می‌شود، می‌تواند باعث جریمه شدن شما هم بشود. حتی اگر گوشی را در حالت لرزش و بی صدا قرار دهید، باز هم پیغام ها و تماس ها می‌تواند حواس شما را از رانندگی پرت کند. اگر برای مسیریابی به گوشی خود نیاز ندارید آن را خاموش کنید.

همیشه باک بنزین را پر نگه دارید

یکی از عواملی که می‌تواند باعث ایجاد استرس در حین رانندگی شود، علامت خالی بودن باک بنزین است. قبل از حرکت از داشتن بنزین کافی اطمینان داشته باشید

اگر همیشه در حین رانندگی دچار استرس هستید، خوب است که با یک روانشناس در این زمینه مشورت کنید. در اپلیکیشن مدافون، بهترین روانشناس های آنلاین آماده ارائه مشاوره تلفنی و متنی هستند:

منبع: سایت brindly

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟

متوسط امتیاز: 4.4 / 5. تعداد امتیازدهندگان: 5

هنوز کسی امتیازی ثبت نکرده است

این مقاله توسط تیم تحریریه مدافون تهیه شده است. مقالات این وب سایت پس از تهیه توسط پزشکان و روانشناسان بررسی و تایید می شود. با این حال به یاد داشته باشید که این مقالات صرفا جهت آگاهی و افزایش معلومات شما تهیه شده است.برای درمان حتما به توصیه و تجویز پزشک یا روانشناس خود عمل کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *