مشاوره روانشناسی آنلاین رایگان

امروزه در هر موقعیت و جایگاهی که باشیم به کمک گرفتن از روانشناس نیاز داریم. چالش‌های زندگی برای یک مادر، همسر، مدیر، شخصی که وارد رابطه عاطفی شده، نوجوان و… بسیار زیاد است. در این صفحه تصمیم گرفته‌ایم، فرصتی فراهم کنیم که بتوانید به صورت رایگان از مشاوره روانشناسی بهره‌مند شوید. برای این منظور در بخش نظرات می‌توانید سوال خود را ثبت کنید. روانشناسان آنلاین مدافون، در اولین فرصت شما را راهنمایی می‌کنند.

نگهداری و حفظ عشق

من خیلی نگران هستم که عشقی که الان در ابتدای رابطه داریم از بین برود و دیگر نباشد. چه کار کنم که بعد از سال‌ها این عشق در ازدواجمان باقی بماند؟

حانیه خوش لهجه، کارشناس ارشد روانشناسی: حتما شنیده‌اید که ازدواج مانند یک نهال است که به رسیدگی، آبیاری، کود مناسب و رسیدگی نیاز دارد. بنابراین برای اینکه بتوانید عشق در ازدواج را حفظ کنید، باید به یکدیگر محبت و توجه داشته باشید. دوستت دارم گفتن و ابراز عشق را فراموش نکنید. برای یک ازدواج موفق و پایدار باید سواد رابطه خود را بالا ببرید و بدانید که چه طور اختلافات و تعارضات خود را حل و فصل کنید. چه طور خشم خود را کنترل کرده و در هنگام عصبانیت چه کنید.

مشخص کردن حد و مرزها، نوع روابط با خانواده همسر، وضعیت حساب و کتاب مالی و … به شما کمک می‌کند که با چالش‌های کمتری مواجه شوید. در نهایت هر جا که نیاز است از مشاوره روانشناسی بهره‌مند شوید. در قسمت پایین صفحه، اگر سوالی در این زمینه دارید، آن را بنویسید.

مشاوره روانشناسی آنلاین رایگان

اعتیاد به ترامادول

یکی از اقوام ما به ترامادول اعتیاد دارد و زندگی‌اش از هم پاشیده است. آیا راهی برای ترک این اعتیاد وجود دارد؟

حانیه خوش لهجه، کارشناس ارشد روانشناسی: ترامادول یک داروی ضددرد قوی شبیه به تریاک و مورفین و محرک هم هست. دوز زیاد این دارو خطرناک بوده و باعت تشنج می‌شود.

علائم جسمی ترک ترامادول احتمالاً به علت خواص ضدافسردگی این دارو (جلوگیری از بازجذب سروتونین و نورآدرنالین) شدیدتر از علائم ترک مخدرهایی مانند تریاک است، حتی بعد از قطع مصرف کوتاه‌مدت ترامادول علائمی مانند بی‌خوابی، سندروم پای بی‌قرار (RLS) و افسردگی بروز می‌کند.
با توجه به این‌که مکانیسم کنترل درد در ترامادول مشابه مورفین است. مصرف مداوم آن منجر به وابستگی فیزیکی و روانی مشابه اعتیاد به مواد مخدر می‌شود و مصرف طولانی مدت ترامادول منجر به اعتیاد به آن شده و درمانی کاملاً مشابه با درمان سوءمصرف مخدرهایی چون تریاک، کراک و هروئین دارد

متاسفانه خیلی از آقایان از این دارو به صورت خودسرانه برای درمان اختلالات جنسی استفاده میکنند و دچار اعتیاد به مصرف آن میشوند
چنانچه دچار سوء مصرف داروی ترامادول هستید بهترین و پایدارترین روش ترک کاهش آهسته دوز مصرف و سپس ترک آن زیر نظر روانشناس و پزشک متخصص درمان اعتیاد می‌باشد. ترک یکباره آن در دوزهای بالا عوارض شدیدی در پی خواهد داشت.

تنوع طلبی در رابطه جنسی

من و همسرم بر سر تنوع طلبی در رابطه زناشویی دچار مشکل و اختلاف هستیم. در این زمینه چه باید بکنیم؟

حانیه خوش لهجه، کارشناس ارشد روانشناسی: شما و همسرتان باید در مورد شیوه دلخوان رابطه زناشویی با هم صحبت کرده و به توافق برسید. تنوع در شیوه‌های رابطه جنسی به این رابطه هیجان می‌دهد اما هر دو طرف باید با آن موافق باشند. البته به این نکته هم باید توجه کرد که شیوه‌های جدید، بیمارگونه یا آسیب زننده نباشد.

تنوع طلبی در رابطه ی جنسی بخصوص وقتی مدتی از ازدواج گذشته باشد کاملا طبیعی ست اما اگر باعث اختلال در روابط جنسی شما بشود و شکلی وسواسی و بیمارگونه پیدا کند، حتما باید علت آن زیر نظر روانشناس یا روانپزشک بررسی و درمان شود.

بی حوصلگی بعد از رابطه جنسی

مردی 35 ساله هستم که 10 سال است ازدواج کرده ام. بعد از رابطه زناشویی بی‌حوصله و اخمو می‌شوم. چه راه حلی پیشنهاد می‌کنید؟

حانیه خوش لهجه، کارشناس ارشد روانشناسی: یکی از اختلال‌هایی که در مردان بسیار شایع است، ملال و بی حوصلگی بعد از رابطه جنسی است. زنان بعد از رابطه جنسی به هم‌آغوشی نیاز دارند اما مردان دچار افت خلق، بی‌حوصلگی و خمودگی‌ می‌شوند. بعد از رابطه جنسی و رسیدن به ارگاسم، هم‌آغوشی و هم‌صحبتی را فراموش نکنید که به این مشکل شما کمک می‌کند.

چنانچه همیشه دچار این حالت بعد از رابطه ی جنسی میشوید حتما از یک روانشناس برای حل مشکل کمک و مشاوره بگیرید.

اگر نیاز به دریافت مشاوره روانشناسی آنلاین و تلفنی دارید، مجموعه‌ای از بهترین روانشناسان آنلاین کشور در اپلیکیشن مدافون، آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.

سفر کردن برای سلامت روان

می‌خواستم بپرسم که آیا مسافرت رفتن برای سلامت روان خوب است؟ چند وقت است که خیلی گرفته هستم و می‌خواستم کمی حال و احوال روحی‌ام را تغییر بدهم. اما چون بچه‌دار هستیم می ‌ترسم که اثر زیادی نداشته باشد.

حانیه خوش لهجه، کارشناس ارشد روانشناسی: جالب است بدانید که سفر کردن از نیازهای اساسی انسان‌هاست تا یکنواختی و روزمرگی را از بین ببرد. سفر باید جزئی از برنامه زندگی همه باشد. نوع سفر، دور و نزدیک بودن آن مهم نیست. سفر از هر نوعی می‌تواند روحیه افراد را بهتر کند. سفر برای کودکان هم خیلی موثر است و به آنها کمک می‌کند که فضایی غیر از خانه را تجربه کنند. مسائل مختلفی از جمله صبور بودن، رعایت حقوق دیگران در سفر به کودکان این شرایط می‌تواند در بهبود عملکرد و حالات روانی آنها موثر باشد.

اما چنانچه بعد از سفر کردن خلق و خوی شما تغییری نکرد و دچار حالات روحی قبل سفر بودید ، حتما از یک روانشناس مجرب برای ریشه یابی علت مشکل خود و درمان آن کمک بگیرید

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟

متوسط امتیاز: 5 / 5. تعداد امتیازدهندگان: 1

هنوز کسی امتیازی ثبت نکرده است

8 دیدگاه دربارهٔ «مشاوره روانشناسی آنلاین رایگان»

  1. سلام . من تقریبان 20 سالمه و یک سالی هست که دانشجو شدم . خواهرم با دو سال اختلاف سنی از من بزرگ تره . تا سه سال پیش هر جا که میرفتیم باهم بودیم . شب بدون هم نمی خوابیدیم .یا اگه این چنینی اتفاقی میوفتاد ، حتما حال دوتامون خوب نبود. کلن در طول اون 17 سالی که باهم بودیم کلن چند شب بود که بدون هم خوابیذیم . ما هر دوتامون خیلی به هم وابسته ایم . وقتی اون رفت دانشگاه ، خوندن من برای کنکورمم هم شروع شد و من خیلی خیلی بعد از رفتنش بهم ریختم. فکر کنم 6 ماه شده بود که به طور جدی با مامانو بابام دعوا کردم وبحث بدی داشتیم .اینارو گفتم که بگم حس میکنم نه به خاطر خواهرم و بلکه شاید اتفاقاتی ذیگه ای توی کودکیم به من اینو میفهمونند که دچار تله رها شدگی هستم . توی روابط اخیرم با ادما خیلی احساس میکنم وابسته بودم . مدام از پارتنرم گله میکردم که نیستی ، توجه نمیکی ، منو دوست نداری و این فکرا توی ذهن خودم بیشتر بود . واقعان دارم عذیت میشم . و اینکه نمی دونم واقعا این چنین چیزی هست یا نه بیشتر عذیتم میکنه .

    1. تحریریه مدافون

      سلام روزتون بخیر
      مشاور فاطمه جاسبی هستم
      بله شما تله رها شدگی دارید
      باید بیشتر بررسی بشه، تصورم این هست که به احتمال زیاد طرحواره اصلی محرومیت هیجانی را داشته باشید، که با مصاحبه بالینی در جلسه‌های تراپی و پرسشنامه مشخص میشه و از همه مهمتر شما نیاز به جلسه‌های تراپی دارید برای رسیدن به بینش بیشتر تا بتونیم با کمک هم برای رفع این مشکل گام برداریم این تله یکروزه به وجود نیومده و نتیجه سالهاست و نیاز به جلساتی داره برای کمک به شما
      در خدمتتون هستم
      برای گرفتن مشاوره با من فاطمه جاسبی اینجا کلیک کنید

    2. حانیه خوش لهجه ثابت

      سلام عزیزم ، برای اینکه ریشه ی مشکلتون پیدا بشه باید حتما تماس بگیرید تا تلفنی صحبت کنیم و ببینیم دلیل مشکلتون چیه و بعد به کمک رواندرمانی و در طول جلسات با هم حلش کنیم ، باهام تماس بگیرید تا کمکتون کنم
      برای گرفتن مشاوره با من حانیه خوش لهجه اینجا کلیک کنید

    3. تحریریه مدافون

      بااهدای سلام
      من روانشناس منیژه شهبازخان هستم
      همونطور که خودتون هم اشراف دارین خانواده، نوع فرزندپروری، همشیره ها و… دراوایل کودکی نقش بسزایی در شخصیت ما دارد. گرچه قصداین نیست که این دوران رااقرارآمیز جلوه دهیم. بنظر میرسه دردوران کودکی شما نقش خواهراهمیت ویژه ای داشته وبجای دلبستگی ایمن که علاقه ای طبیعی و رشدیافته است، وابستگی شکل گرفته که نوعی علاقه با احساس ناامنی و ترس همیشگی از دست دادن فرد مقابل است. ایجاد این تله رهاشدگی به دلیلی افراط و تفریط در روابط است.
      •برخی از نشانه های تله رهاشدگی، کنترل گری، سرزنس گری، بی اعتمادی، حسادت و… می باشد.
      برای درمان تله رهاشدکی •اولین گام پذیرش همین واقعیت است که ما دچار تله رهاشدگی هستیم.
      •دومین گام شناسایی باورهای غیرمنطقی از طرفی و سعی در شناخت حساسیت ها و احساسات ناشی از این باورهااز سوی دیگر است.
      برای مثال این باور غلط که افراد مهم زندگی باید همیشه در دسترس باشند
      •سومین گام تغییر باورهای غیر منطقی با کمک کارشناس برای ارائه راهکارهای مقابله ای برای مشکلاتی که هنگام رهایی از تله های زندگی بیان می شود تاباکمترین تخریب در عزت نفس بتوان به شما کمک کرد.

      برای گرفتن مشاوره از من منیژه شهبازخان اینجا کلیک کنید

  2. سلام من نمی‌دونم چمه جواب شد دوقطبی نیست
    اما حس میکنم توی زندگیم ثبات نیست یه روز راضیم به روز انگار توی جای درستی نیستم… افسرده هم میشم اما فرق داره توی بدنم حس سنگینی دارم که نمیتونم تکون بخورم تا امیدی و خشم و… و در عین حال حس میکنم این من نیستم و بدنمه که اینجوریه و در واقع من خوبم و زیاد مشکل باهاش ندارم
    چند روز هم خوبم البته نه خوب خوب
    بنظرم خودم از اونجایی که من اضطراب و شاید افسردگی و مشکلاتی که نمی‌دونم چی هستن دارم … حالم در مقایسه با اینا خوبه … یعنی انرژیم از انرژی آدم معمولی پایین تره و ناراحت ترم
    اما توی اون زمان حس میکنم جای درستی قرار دارم و راضیم خلاصه.. البته این هم هست وقتایی توی افسردگی هستم.. خودم باعث این افسردگی میشم.. و انگار کنترل دارم و میتونم از افسردگی بیام بیرون و انرژی ام رو تا هر حدی که بخام بالا ببرم.. اما همیشه ترجیحم اینه همون حسی که طبیعی هست رو عمیق تر کنم و کلا از حس شادی و .. میترسم و فراریم
    اگه حوصلت گذاشت و خوندی.. یه جوابی بده. و نتیجه گیری کن .. منتظرم .. ممنونم از شما❤️

    1. حانیه خوش لهجه

      سلام
      راحل جان من حانیه خوش لهجه، کارشناس ارشد روانشناسی هستم و به کیس های زیاد مثل شما کمک کردم که این مشکل رو حل کنن.
      برای تشخیص درست و راهنمایی دقیق و تخصصی می تونید تماس بگیرید تا کمکتون کنم

      برای گرفتن مشاوره از روانشناس حانیه خوش لهجه کلیک کنید

  3. سلام خدمت شما
    من یک پسر 10 ساله دارم که هفته گذشته در پارک با دوستانش فوتبال بازی میکرد و بین تیم آنها و تیم مقابل دعوا شد. پسرم خیلی عصبانی شد و کار به زد و خورد و دعوا کشیده شد. البته بعدا پسرم سعی کردم با شمارش، روش هایی که در مهارت های زندگی یاد گرفته بود خودش را آرام کند.ا ما موقع دعوا به شدت عصبانی بود، فحش می داد و بسیار خشن شده بود. این موضوع من را خیلی نگران کرده است. ممنون میشم که من را راهنمایی کنید که باید چه کاری انجام دهم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*