سوالات رایج درباره مصرف پروبیوتیک ها

حتما شما هم این روزها در توصیه های تغذیه ای نام پروبیوتیک ها به گوشتان خورده است. اما این باکتری‌ها چه هستند و چه نقشی در بدن دارند. در این مقاله از مدافون به سوالات شما در این باره پاسخ داده ایم.

این مقاله به تایید دکتر نگار اسماعیلی رسیده است.

پروبیوتیک ها و سلامت
پروبیوتیک ها چه هستند؟

پروبیوتیک ها باکتری‌های زنده و مخمرهایی هستند که دارای فوایدی برای سلامتی هستند. آنها معمولاً به لبنیات اضافه یا به عنوان مکمل های غذایی مصرف می‌شوند و به عنوان باکتری‌های «خوب» یا «مفید» شناخته می‌شوند.

پروبیوتیک ها برای چه چیزی مفید هستند؟

پروبیوتیک ها در بازگردان شدن تعادل طبیعی باکتری‌ها در روده، وقتی که بر اثر بیماری یا درمان مختل شده باشد، موثر هستند. شواهدی نیز وجود دارد که این باکتری به کاهش برخی علائم سندرم روده تحریک پذیر کمک می‌کند.

اگر می‌خواهید درباره سندرم روده تحریک پذیر و علائم آن بیشتر بدانید این مقاله را از دست ندهید: همه چیز درباره سندرم روده تحریک پذیر

آیا پروبیوتیک ها در درمان اگزما موثر هستند؟

هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد پروبیوتیک ها می‌توانند به درمان اگزما کمک کنند.

پروبیوتیک با پری بیوتیک چه تفاوتی دارد؟

پری بیوتیک ها فیبر غیرقابل هضم و نشاسته پایدار است که عامل تغذیه و رشد پروبیوتیک ها است. پروبیوتیک ها هم باکتری‌های خوب و مفید برای دستگاه گوارش است که باعث می‌شود باکتری‌های مضر جمعیت اصلی دستگاه گوارش نباشد.

پروبیوتیک به صورت طبیعی در چه مواد غذایی وجود دارد؟

سیر، ماست، مارچوبه، سبوس گندم، عسل، پیاز، اسفناج و موز

مصرف پروبیوتیک ها چه فوایدی دارد؟

بهبود گوارش، جذب بهتر مواد غذایی، جلوگیری از رشد و تکثیر باکتری‌های مضر روده و بدن، جلوگیری از سرطان روده کوچک و سرطان کبد از فواید آن است.

آیا می‌توان هر روز از مکمل پروبیوتیک استفاده کرد؟

جواب به صورت کلی بله است مگر در شرایط خاص و بیماری‌های خاص. اما به یاد داشته باشید که پروبیوتیک ها یک مکمل طبیعی هستند و نه یک دارو.

چه طور بفهمیم که نیاز به پروبیوتیک ها داریم؟

اگر از آنتی بیوتیک‌ها استفاده کرده‌اید، دائم بیمار می‌شوید و دچار نفخ و ناخوشی در دستگاه گوارش، دچار عفونت‌های مهبل و یا بیماری سوء تغذیه هستید، مصرف پروبیوتیک ها به شما توصیه می‌شود.

چه مواد غذایی اثربخشی پروبیوتیک ها را بهبود می بخشد؟

موز، پیاز، سیر،کنگر فرنگی، مارچوبه 

بهترین زمان برای مصرف مکمل پروبیوتیک چه موقع است؟

نیم ساعت قبل از غذا و ترجیحا با وعده صبحانه بهترین زمان برای مصرف این مکمل است. اما به یاد داشته باشید که پروبیوتیک ها یک مکمل طبیعی هستند و نه یک دارو.

پروبیوتیک ها چه اثری بر روی سیستم ایمنی دارند؟

پروبیوتیک ها به نوعی سیستم ایمنی را تقویت میکنند. آنها همچنین دارای خواص تعدیل‌کننده ایمنی هستند.

پروبیوتیک ها چه تاثیری بر بیماری‌های قلبی و عروقی دارند؟

پروبیوتیک ها می‌توانند با کاهش کلسترول LDL و فشار خون به سلامت قلب کمک کنند بررسی ۵ مطالعه نشان داد که خوردن یک ماست پروبیوتیک به مدت ۲ تا ۸ هفته کلسترول کل را تا ۴ درصد و کلسترول LDL را تا ۵ درصد کاهش می‌دهد.

تجربه شما از استفاده از مواد غذایی پروبیوتیک چیست؟ آیا در وعده‌های غذایی خود از این باکتری مفید استفاده می‌کنید؟ خوشحال می شویم که در بخش دیدگاه‌ها نظر خود را برای ما و سایر کاربران بنویسید.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟

متوسط امتیاز: 3.4 / 5. تعداد امتیازدهندگان: 5

هنوز کسی امتیازی ثبت نکرده است

این مقاله توسط تیم تحریریه مدافون تهیه شده است. مقالات این وب سایت پس از تهیه توسط پزشکان و روانشناسان بررسی و تایید می شود. با این حال به یاد داشته باشید که این مقالات صرفا جهت آگاهی و افزایش معلومات شما تهیه شده است.برای درمان حتما به توصیه و تجویز پزشک یا روانشناس خود عمل کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *