سوالات رایج درباره حساسیت پاییزی

از آنجایی که فصل پاییز برای برخی افراد با آلرژی و حساسیت همراه است، تصمیم گرفتیم تا در این مقاله به برخی سوالات رایج شما عزیزان درباره حساسیت پاییزی پاسخ دهیم. همراه مدافون باشید و تا انتها این مقاله را مطالعه کنید.

دکتر اینترنتی مدافون، پاسخگوی تمامی سوالات پزشکی و روانشناسی شما

علائم حساسیت فصلی چه علائمی دارد و تفاوت آن با سرماخوردگی چیست؟

به‌طور کلی بیشتر علائم هر دو عارضه همچون آبریزش بینی، ترشحات زیاد، عطسه و سرفه های مکرر، یکسان است. اما در مورد تفاوت حساسیت با سرماخوردگی باید گفت که سرماخوردگی عموما در فصول سرد سال اتفاق می‌افتد و علائمی همچون تب، بدن درد و ترشحات چرکی دارد.

بهترین روش درمان خارش بینی، حلق و عطسه چیست؟

به‌طور کلی حساسیت 3 درمان کلی دارد که بهترین آن ایمنی درمانی از طریق حساسیت زدایی، تحت نظر متخصصین ایمنی شناسی آسم و آلرژی است. شما می‌توانید در اپلیکیشن مدافون با بهترین متخصصان آسم و آلرژی کشور مشاوره آنلاین داشته باشید. در کنار آن استفاده از داروهای موضعی همچون استعمال افشانه های کورتونی بینی و ضدحساسیت ها نیز پیشنهاد می‌شود.

علل و درمان خشکی پوست

حساسیت پاییزی
آیا حساسیت های فصلی مکرر می‌تواند باعث کم شنوایی شود؟

در صورتی که احتقان و التهاب ناشی از حساسیت بینی و گرفتگی آن مکررا تکرار و طولانی باشد، شاید منجر به اختلال عملکرد شیپورهای استاش(راه هوادار شدن گوش میانی) از طریق بینی بیانجامد و منجر به کاهش درصدی از شنوایی و ناراحتی ناشی از آن شود که البته چندان شایع نبوده و نیز با درمان خود آلرژی برطرف می‌شود.

قرمزی چشم نشانه آلرژی است یا ویروس کرونا؟

فقط حدود 1٪ تا 3٪ از افراد مبتلا به بیماری کرونا به عارضه چشمی مبتلا می‌شوند. اگر مشاهده کردید که چشمان شما قرمز است، احتمال ابتلا به آلرژی بیشتر از کرونا می‌باشد. البته به سایر علائم خود نیز با دقت توجه کنید و در صورت مشاهده ساید علائم کرونا، با دکتر آنلاین کرونا مشورت کنید.

آیا می‌توان همزمان به آلرژی و ویروس کرونا مبتلا شد؟

بله، می‌توان همزمان به آلرژی و عفونت ویروسی مبتلا شد. اگر علائم آلرژی کلاسیک مانند: خارش چشم و آبریزش بینی همراه با علائمی مانند: خستگی و تب است، فورا با پزشک تماس بگیرید.

سوالات رایج حساسیت پاییزی 1
آیا علائم حساسیت فصلی در همه‌ی افراد یکسان است؟

واکنش نسبت به مواد آلرژی زا مختص یک سن خاص نیست که بخواهیم آن را به کودکی یا سالمندی یا حتی میانسالی ارتباط دهیم. به جنسیت خاصی هم ربط ندارد و در مردان و زنان امکان بروز دارد. اما شدت و میزان آن در هر فردی نسبت به فرد دیگر متفاوت است و این تفاوت فقط به میزان حساسیت سیستم ایمنی بدن فرد در مقابل مواد حساسیت ‌زا ارتباط دارد.

با علائم و راه‌های درمان آلرژی پاییزی اشنا شوید.

آیا آمپول بتامتازون برای حساسیت فصلی موثر است؟

عملکرد آمپول بتامتازون به شکلی است که واکنش‌های سیستم ایمنی بدن را در مقابل التهاب کم می‌کند. آمپول بتامتازون برای حساسیت فصلی به‌صورت تزریقی و برای بیماری‌های مختلفی تجویز می‌شود که حساسیت فصلی یکی از این موارد است.
اما توجه داشته باشید که این دارو ممکن است عوارضی مانند سرگیجه، سردرد و ناراحتی عمومی بدن را به همراه داشته باشد.

چگونه علائم آلرژی فصلی را از کرونا تشخیص دهیم؟

متاسفانه برخی علائم آلرژی، مشابه علائم بیماری کرونا بوده و همین امر موجب نگرانی های بسیاری ‌شده‌است. اما در این میان تفاوت‌هایی نیز میان علائم کرونا و آلرژی فصلی وجود دارد. برخی از این علائم عبارتند از:
‌‌مهم‌ترین تفاوت علائم حساسیت فصلی با علائم کرونا در الگوی تکرار این علائم است. به نحوی که در آسم و حساسیت های فصلی علائم در طول یک ماه چندین مرتبه تکرار می‌شوند، اما در خصوص کرونا این علائم در مدت کوتاهی ظاهر شده و در طولانی مدت تکرار شونده نیست.
همچنین علائم تب و لرز، کم شدن حس بویایی و چشایی و بدن درد در کرونا قابل مشاهده بوده ولی در آلرژی و حساسیت فصلی این علائم مشاهده نمی‌شود.
عطسه نیز یکی از علائم شایع آلرژی است که در مبتلایان کرونا خیلی کم دیده می‌شود.

برای خارش پوست در فصل پاییز چه دارویی استفاده کنیم؟

بیشترین علت خارش پوست در فصل پاییز و زمستان خشکی پوست است. در واقع افراد برای جلوگیری از خارش پوست می‌توانند با چرب کردن پوست خود و مصرف آنتی بیوتیک خارش پوست خود را تا حدودی درمان کنند.

البته توصیه می‌شود که به هیچ عنوان بدون تجویز پزشک، اقدام به مصرف دارو ننمایید. می‌توانید به صورت آنلاین با دکتر پوست آنلاین مدافون، مشورت کرده و داروهای مناسب خود را دریافت نمایید.

سوالات حساسیت پاییزی

آیا ماسک از ما در برابر آلرژی فصلی محافظت می ‌کند؟

بله، ماسک ها از افراد در برابر آلرژی‌ های فصلی محافظت می ‌کنند. زیرا می ‌توانند از استنشاق برخی ذرات بزرگ‌ تر جلوگیری کنند. با این حال، اگر به آلرژی فصلی مبتلا هستید، ماسک نباید تنها محافظ شما در برابر گرده باشد، زیرا ذرات کوچک ‌تر ، هنوز هم می ‌توانند از این پوشش عبور کرده و استنشاق شوند. دقت کنید که در فصول حساسیت زا مانند بهار و پاییز، ماسک ‌های خود را بعد از هر بار استفاده بشویید. زیرا این پوشش ممکن است ذراتی مانند: گرده را با خود حمل کند.

چگونه از بروز حساسیت فصلی پیشگیری کنیم؟

  • سیگار نکشید و حتی در معرض دود سیگار یا قلیان قرار نگیرید.
  • در معرض باد مستقیم کولر یا پنکه قرار نگیرید.
  • از شوینده‌هایی اسیدی مانند وایتکس، جرم گیر، حشره کش و عطر و اسپری استفاده نکنید.
  • در محیط‌های شلوغ و پر جمعیت رفت و آمد نکنید.
  • از تماس با گرد و غبار یا قرار گرفتن در معرض گرده‌ی گیاهان به‌خصوص در فصل بهاربپرهیزید.
  • برای پیشگیری از آلرژی پاییز در فصل سرد سال از شال گردن برای پوشاندن بینی و دهان خود استفاده کنید.
  • حداقل یک بار در هفته دیوارها و وسایل خانه را با دستمال مرطوب گردگیری کنید.
  • از لباس‌های پشمی، فرش پشمی استفاده نکنید و پتو را ملافه بپوشانید.
  • حیوانات خانگی به‌خصوص سگ و گربه و خرگوش در خانه نگه ندارید.
  • تحت نظر پزشک و اگر کمبود ویتامین دارید از مکمل‌های ویتامین C و امگا ۳ استفاده کنید.

تاریخ نگارش:

شما اینجا هستید:

خانه » مجله پزشکی و روانشناسی » سوالات رایج درباره حساسیت پاییزی

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟

متوسط امتیاز: 5 / 5. تعداد امتیازدهندگان: 2

هنوز کسی امتیازی ثبت نکرده است

این مقاله توسط تیم تحریریه مدافون تهیه شده است. مقالات این وب سایت پس از تهیه توسط پزشکان و روانشناسان بررسی و تایید می شود. با این حال به یاد داشته باشید که این مقالات صرفا جهت آگاهی و افزایش معلومات شما تهیه شده است.برای درمان حتما به توصیه و تجویز پزشک یا روانشناس خود عمل کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *