پرسش و پاسخ اختلالات جنسی مردان

از آنجایی که نارضایتی های جنسی، یکی از اصلی ترین آمار جدایی میان زوجین است، بهتر است که هر چه سریع تر به تشخیص و درمان آن ها پرداخته شود. در این مقاله از مدافون، دکتر میلاد دودانگه به برخی سوالات رایج شما درباره اختلالات جنسی مردان پاسخ داده است..

آیا میزان نیاز به رابطه جنسی مردان و زنان متفاوت است؟

تحقیقات نشان داده است که در مردان، تعداد رابطه جنسی اهمیت داشته و آنها را به رضایت جنسی می رساند اما در زنان، کمیت رابطه جنسی اهمیت دارد. زنان در رابطه جنسی، بیشتر از طریق شنیدن و لمس کردن تحریک می‌شوند و مردان از طریق دیدن.

آیا فعالیت جنسی زیاد خطر سرطان پروستات را زیاد می‌کند؟

خیر. فعالیت جنسی زیاد نه تنها خطر سرطان در پروستات را زیاد نمی‌کند، بلکه با توجه به کاهش سرطان پروستات در افرادی که دارای رابطه ی جنسی نسبت به افراد فاقد رابطه ی جنسی ،‌ می‌توان نتیجه گرفت فعالیت جنسی باعث کاهش سرطان پروستات می‌گردد..

نرمال رابطه جنسی چقدر است؟

در هیچ جای رابطه زناشویی، هیچ عدد استانداردی وجود ندارد. هیچ فرد یا زوجی نباید دنبال استاندارد و مقایسه باشد. هر زوجی استاندارد خودشان را دارند. زودانزالی یعنی اینکه فرد نتواند آن‌قدر که همسرش (یا حتی خودش) لازم دارد برای رسیدن به یک رضایت نسبی، انزال را به تاخیر بیندازد.

آیا درمان نشدن زود انزالی ضرر و زیانی در پی دارد؟

همه می‌دانیم که زودانزالی، کیفیت رابطه زناشویی را پایین می‌آورد. کیفیت نیز هم برای زن و هم برای مرد مهم است. بسیاری از بانوان اصلا با نزدیکی ارگاسم نمی‌شوند و همسران آن ها می‌توانند قبل از دخول آن ها را به ارگاسم برسانند. بنابراین همیشه، قضیه ارگاسم نشدن زن به دلیل کوتاه بودن نزدیکی مطرح نیست.

اهمیت قضیه این است که حتی بعد از ارگاسم، خانم همسر از اینکه می بیند شوهرش نمی‌تواند حتی چند دقیقه نزدیکی داشته باشد، حس بدی پیدا می‌کند. از این رو وقتی احساس رضایت در اتاق خواب کم شود، وقتی اتاق خواب سرد شود، همه خانه سرد می‌شود. گذشته از این، هر مردی هم دلش میخواهد قضیه طولانی شود و لذت بیشتری ببرد. پس به دنبال انزال زودرس، یک جور احساس سرخوردگی و حتی بی کفایتی می‌کند و از این رو شوق و لذت رابطه ازمیان می رود.

جهت درمان مشکلات زودانزالی خود می‌توانید با روانشناس آنلاین مدافون، به صورت متنی و یا تلفنی مشاوره داشته باشید.

سوالات رایج جنسی مردان

اختلال نعوظ فیزیکی به چه شکلی تظاهر می‌یابد؟

معمولا اختلال نعوظ فیزیکی به تدریج ایجاد می‌شود و با هر یک از سه مشکل عملکردی زیر تظاهر می‌یابد:

ناتوانی در شروع (این وضعیت در اثر اختلال آزاد شدن پیام های شیمیایی دستگاه عصبی روی می‌دهد. ناتوانی در شروع نعوظ در موارد کمبود هورمونی، آسیب نخاعی، جراحی لگن بیماری ام اس و بیماری پارکینسون بروز می‌کند. ناتوانی در پرخون شدن آلت (این اشکال در اثر ضعیف بودن جریان خون آلت به دلیل مسدود بودن سرخرگ‌ها، افزایش فشار خون، بالا بودن کلسترول خون، استعمال دخانیات، بیماری دیابت و آسیب لگنی روی می‌دهد. ناتوانی در حفظ نعوظ (که در نتیجه نشت وریدی در هنگام آزاد شدن خیلی سریع خون از آلت و پس زدن آن ایجاد می‌شود و در افزایش فشار خون، استعمال دخانیات، دیابت، بالا بودن کلسترول خون و آسیب لگنی روی می‌دهد).

پیشنهاد مطالعه| درباره بیش فعالی جنسی در مردان چه می دانید؟ این مقاله را بخوانید تا در این باره بیشتر بدانید.

آیا اختلال نعوظ مشکلات دیگری را نیز در آقایان پدیده می‌آورد؟

تکرار عدم موفقیت در مقاربت، می‌تواند موجب احساس ناتوانی و ضعف، احساس شکست و نا امیدی شود و در موارد شدید تر باعث افسردگی گردد.

آیا اختلال نعوظ قابل درمان است؟

با توجه به میزان اختلال و نیاز فرد می‌توان از روش های مختلف جهت درمان نعوظ، استفاده کرد که ازجمله ی آنها می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد :

  • اصلاح سبک زندگی
  • مصرف داروها
  • روان درمانی
  • واکیوم
  • تزریق دارو داخل آلت
  • پروتز

دلایل کاهش میل جنسی چیست؟

علل زیادی می‌تواند برای کاهش میل جنسی وجود داشته باشد. در بعضی موارد، این اختلال نشانه ای از یک مشکل جنسی دیگر است. به عنوان مثال، اشکال در حصول اوج لذت جنسی (ارگاسم) ناتوانی جنسی یا مقاربت دردناک می‌توانند موجب کاهش میل جنسی شوند. در موارد اندک، کاهش میل جنسی، علت فیزیکی دارد ولی در اکثر موارد، این اختلال ناشی از وجود افکار یا احساسات منفی است.

اعتماد به نفس پایین، وجود اشکال در نحوه ارتباط عاطفی با همسر و مشکلات فیزیکی یا بهداشتی همسر، وجود تجربه جنسی سرکوب شده یا تجربه توام با ضربه و آسیب که موجب بروز احساس منفی نسبت به ارتباط جنسی ‌شده‌است و ترس شدید از بروز حاملگی یا عفونت، همگی می‌توانند باعث کاهش میل جنسی در مرد یا زن، یا هر دو شوند. هر نوع بیماری، معلولیت یا تغییر در نحوه زندگی چنانچه موجب خستگی یا درد شود ممکن است بر میل جنسی تاثیر بگذارد.

افسردگی، مصرف الکل و داروهای مخدر، بیماری یا آسیب دیدگی بیضه (یا ایجاد اختلال در تولید هورمون)، بعضی بیماری‌های هیپوفیز، کم کاری تیروئید، سیروز یا استرس و مصرف برخی داروها می‌تواند کاهش میل جنسی در آقایان را به دنبال داشته باشند.

راه‌های افزایش میل جنسی چیست؟

‌‌مهم‌ترین کار، آرام سازی (relaxation) است که با دوش گرفتن، استفاده از روشهای تنفس عمیق یا گوش به محتوای آرام سازی، امکان پذیر است. تغییر دادن محیط، استفاده از ‌‌ورزش‌های تقویت کننده جریان خون ناحیه تناسلی و لگن، متوجه ساختن قوه تخیل به موضوعات مورد علاقه؛ متوجه نمودن بدن نسبت به احساسات لمسی لذت بخش؛ مورد توجه قرار دادن موضوع تماس جنسی و لذت بردن طبیعی و صحیح از آن، فکر نکردن به نکات منفی خود و همسر و اندیشیدن به موارد مثبت، به جای آن؛ تحریک دستگاه عصبی سمپاتیک مثلا از طریق دیدن فیلم های ترسناک، سوار شدن بر ترن هوایی یا بعضی اقدامات دیگری که موجب افزایش ضربان قلب می‌شوند، می‌توانند موجب برانگیختگی میل جنسی شوند.

سوالات رایج جنسی مردان 3

در صورت عدم موفقیت در این روش ها، می‌توانید با دکتر اینترنتی مدافون مشورت کنید.

انزال معکوس چیست؟

انزال معکوس (پسگرد) تفاوت بسیاری با انزال دیررس دارد. چانچه در فردی احساس اوج لذت جنسی ایجاد شود ولی انزال روی ندهد، ممکن است این فرد دچار انزال معکوس باشد. در این اختلال، مایع منی به جای آنکه از سوراخ آلت خارج شود در مسیری معکوس، وارد مثانه می‌شود. در افراد مبتلا به انزال معکوس، ادرار پس از ارگاسم، کدر و مخلوط با مایع منی است.

انزال معکوس اغلب در اثر آسیب نخاعی، دیابت، بیماری‌های عصبی یا جراحی پروستات روی می‌دهد و در صورت عدم درمان می‌تواند موجب ناباروری شود.

در مقاله زیر ما درباره زود انزالی توضیحات کاملی برایتان داده ایم. مطالعه آن را از دست ندهید: زودانزالی چیست؟

پروستات چیست؟

غده ای در ناحیه مسیر خروجی مثانه مردان قرار دارد که در حالت عادی به اندازه یک گردو است. هنگامی که این غده بزرگ شود، موجب تنگ شدن مسیر خروجی مثانه شده و اختلال در پروستات را به وجود می‌آورد.

برای پیشگیری از سرطان پروستات چه اقداماتی می‌توان انجام داد؟

رژیم غذایی مناسب می‌تواند از عوامل پیشگیری به بیماری سرطان پروستات شود. مصرف مواد غذایی که حاوی لیکوپن، ویتامین E از مواردی است که درصد ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می‌دهد. از نظر علمی نقش هورمونی به نام فیناستراید در کاهش سرطان پروستات ثابت ‌شده‌است. میزان مهار کنندگی این هورمون را 25 درصد تخمین زده اند.

مشکلات پروستات معمولا از چه سنی شروع می‌شود؟

این مشکل معمولا در دوره میانسالی و حدود 70 سالگی به بعد رخ می هد.

چه زمانی پروستات خطرناک می‌شود؟

زمانی که پروستات به قدری بزرگ شود که به مجرای ادراری فشار آورد، باید نگران بود و به پزشک جهت تشخیص مراجعه کرد. همچنین در صورت مشاهده علائم زیر نیز باید به پزشک مراجعه کرد.

  • تکرر ادرار
  • فشار زیاد در هنگام ادرار
  • بیدار شدن از خواب در نیمه شب برای ادرار
  • احساس ناراحتی در ابتدای ادرار و قطره ای شدن آن در آخر ادرار
  • عدم توانایی در دفع ادرار
  • عدم تخلیه کامل مثانه
سوالات رایج جنسی مردان 2

چه عواملی خطر ایجاد سرطان پروستات را افزایش می‌دهد؟

  • سن
  • ژنیتک
  • نژاد
  • چاقی و اضافه وزن

برای تشخیص سرطان پروستات چه اقداماتی لازم است؟

اولین قدم برای بررسی سرطان پروستات انجام آزمایش PSA و در موارد دقیق تر انجام اسکن است. روش معاینه دیجیتالی رکتال روش تشخیص دیگری است که در آن اندازه غده از طریق رکتوم دیوار مشخص می‌شود. در صورتی که سطح این غده صاف باشد شخص به سرطان پروستات مبتلا ‌شده‌است.

پیشنهاد مطالعه | همه چیز درباره سرطان پروستات

آقای دکتر، من ۵۷ ساله هستم. هنوز میل جنسی دارم اما شوهرم میل جنسی ندارد چه کار باید بکنم؟

به‌طور کلی مرد ها نسبت به خانم‌ها زودتر دچار کاهش میل جنسی میشوند. در این موارد باید به بررسی علل جسمی و بیماری‌ها پرداخت و آنها را مداوا کرد و در صورت عدم برطرف شدن مشکل نیاز است، مدت معاشقه از طرف خانم افزایش یابد .
در بیشتر موارد پس از انجام اقدامات فوق مشکل برطرف می‌گردد اما در صورت عدم بهبود به روانپزشک جهت بررسی دقیق تر مراجعه گردد.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟

متوسط امتیاز: 5 / 5. تعداد امتیازدهندگان: 3

هنوز کسی امتیازی ثبت نکرده است

این مقاله توسط تیم تحریریه مدافون تهیه شده است. مقالات این وب سایت پس از تهیه توسط پزشکان و روانشناسان بررسی و تایید می شود. با این حال به یاد داشته باشید که این مقالات صرفا جهت آگاهی و افزایش معلومات شما تهیه شده است.برای درمان حتما به توصیه و تجویز پزشک یا روانشناس خود عمل کنید.

1 دیدگاه دربارهٔ «پرسش و پاسخ اختلالات جنسی مردان»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *