5 دمنوش و چای مفید برای درمان نفخ معده

در این مقاله از مدافون قصد داریم تا 5 دمنوش مناسب جهت درمان نفخ معده را به شما عزیزان معرفی کنیم. همراه مدافون باشید.

دمنوش (چای) نعنا

نعنا گیاهی بی نظیر است که قرن ها از آن برای درمان بیماری‌های گوارشی استفاده می ‌شده‌است. این خاصیت نعنا به لطف ماده فعال آن یعنی منتول است. منتول همان چیزی است که به نعنا مزه نعنایی معروف را می بخشد. منتول همچنین در کنار کمک به کاهش التهاب، طعم خوبی به نعنا می بخشد.

5 چای برای درمان نفخ

خواص ضد التهابی چای نعنا به تسکین ناراحتی معده که می‌تواند باعث نفخ و گاز گردد، کمک می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد که چای نعنا حاوی خواص ضد اسپاسمی قوی است که به معنای ساده یعنی به آرام شدن روده ها کمک می‌کند. این امر به تسکین گاز روده ناجور و نفخ ناخوشایند کمک خواهد کرد. همچنین در مطالعات انجام شده پی برده اند که چای نعنا می‌تواند اثری همانند مسکن ایجاد کرده و به تسکین ‌‌ناراحتی‌های مربوط به نفخ شکم کمک نماید.

درباره خواص پونه ، برگ سنا، شیرین بیان و… چه می دانید؟ مقاله زیر به بررسی خواص این موارد پرداخته است: آشنایی با خواص دارویی بعضی گیاهان

دمنوش (چای) زنجبیل

چای زنجبیل از ریشه گیاه زنجبیل درست می‌شود. این چای طعمی گرم و تند دارد که هم تحریک کننده و هم مغزی می‌باشد. زنجبیل یک ضد میکروب قدرتمند است که می‌تواند به کاهش احساس تهوع و سوء هاضمه کمک کند. از این رو از زنجبیل برای درمان استفراغ ، ‌‌ناراحتی‌های معده و حتی تهوع در دوران بارداری استفاده می‌کنند.

چای زنجبیلی تازه، به دلیل خواص ضد التهابی و بادشکنی به‌طور ویژه در تسکین نفخ شکم موثر واقع می‌شود. این چای به سیستم گوارشی کرده کمک می‌کند تا سریع تر و موثرتر تخلیه گردد که این امر به پیشگیری از احساس سنگینی پس از مصرف غذا کمک می‌کند.

دمنوش (چای) بابونه

این چای ملایم در کنار تسکین دردهای شکمی، به تقویت و بهبود خلق و خو افراد نیز کمک شایانی می‌کند. دمنوش بابونه که از گل های بابونه خیس خورده در اّب داغ تهیه می‌شود، اثرات آرامش بخشی برای بدن و ذهن افراد دارد. همچنین این چای می‌تواند به کاهش احتباس آب و بهبود عملکرد کلیه نیز کمک نماید.

پژوهش ها نشان داده اند که بابونه به‌طور ویژه برای سندرم روده بی قرار نیز مفید می‌باشد و به تسکین مجاری روده و شل کردن عضلات شکم نیز کمک خواهد کرد. همچنین به نظر می‌رسد که بابونه می‌تواند به مبارزه با اثرات نفخ ناشی از خوراکی های حاوی لاکتوز نیز کمک کند. علاوه بر این ها، نوشیدن منظم چای بابونه می‌تواند در بهبود کیفیت خواب و آرامش آن نیز، موثر واقع گردد.

اگر دچار اختلال خواب هستید، مقاله زیر را از دست ندهید: مقاله اختلال خواب

چای سبز

چای سبز علاوه بر خواص پزشکی بسیار زیاد، یک کمک عالی برای گوار ش نیز محسوب می‌شود. در حقیقت چای سبز ممکن است یکی از بهترین چایی ها برای روده های شما باشد. این خواص چای سبز به لطف وجود کاترین ها و آنتی اکسیدان های موجود در آن است. این کاترین های نه تنها کشنده های قدرتمند رادیکال های آزاد هستند، بلکه به تسکین زخم‌های معده در دستگاه گوارش نیز کمک می‌کنند.

چای سبز می‌تواند باعث هضم تجمع گاز در روده ها گردد که این کار می‌تواند به فروکش کردن نفخ شکم کمک کند. به بیانی دیگر چای سبز می‌تواند کمک کند که دستگاه گوارش شما عملکرد بهتری داشته باشد.

چای سبز در واقع برگ‌هایی از گیاه کاملیاسیننسیس است که فرآیند اکسیداسیون روی آنها صورت نگرفته باشد و در واقع کمترین فرآوری ممکن روی آن انجام شده باشد.

چای سبز علاوه بر تاثیراتی که بر کاهش نفخ دارد، برای کنترل خونریزی، ترمیم زخم، بهبود عملکرد قلب و ادرارآوری، تنظیم درجه حرارت بدن، قند خون، کلسترول، بهبود فرآیندهای ذهنی، پیشگیری از سرطان و دیابت کاربرد دارد.

پیشنهاد مطالعه | درباره انواع چای، خواص، مضرات و روش‌های دم کردن آن بخوانید.

دمنوش گل بامیه

بامیه علاوه بر این که دارای فواید بسیاری برای بدن است، یک یونیک گوارشی نیز محسوب می‌شود. چای بامیه از ریختن گل های بامیه در آب جوش تهیه می‌شود. چای گل بامیه دارای رایحه بوده و عاری از کافئین می‌باشد. نکته فوق العاده درباره چای گل بامیه در آن است که به تعادل هورمون‌ها نیز کمک می‌کند. این امر می‌تواند احتباس آب را کاهش دهد و نفخ را از بین ببرد.

مشاوره آنلاین طب سنتی

در مدافون، می‌توانید به صورت شبانه روزی با بهترین پزشکان متخصص طب سنتی مشورت کنید.

آشنایی با متخصصان طب سنتی آنلاین

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟

متوسط امتیاز: 5 / 5. تعداد امتیازدهندگان: 2324

هنوز کسی امتیازی ثبت نکرده است

این مقاله توسط تیم تحریریه مدافون تهیه شده است. مقالات این وب سایت پس از تهیه توسط پزشکان و روانشناسان بررسی و تایید می شود. با این حال به یاد داشته باشید که این مقالات صرفا جهت آگاهی و افزایش معلومات شما تهیه شده است.برای درمان حتما به توصیه و تجویز پزشک یا روانشناس خود عمل کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *