متاسفانه امروزه مشکلات قلبی اولین عامل مرگ و میر درسطح جهان هستند. از این رو آشنایی با علائم و مشکلات قلبی و کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، یکی از اقدامات اصلی می باشد. در ادامه این مقاله به برخی از سوالات رایج درباره سکته قلبی پاسخ خواهیم داد. همراه مدافون باشید.
درباره حمله قلبی بیشتر بدانید.
دردهایی مانند احساس فرورفتن چاقو داخل قلب اگر ادامه دار باشد می تواند علامتی از گرفتگی عروق بزرگ قلب باشد. اما اگر یک لحظه این احساس بروز کند، نشان دهنده درد قلبی نیست.
فشردگی، درد قفسه سینه و درد قسمت بالای بدن از مهم ترین علائم سکته قلبی هستند. درد قفسه سینه، رایج ترین علامت سکته قلبی است. هرچند این درد تیز یا کند باشد. اما سکته قلبی علائم دیگری نیز دارد که باید آن ها را بشناسید. عرق سرد، تنگی نفس، احساس درد یا ناراحتی در فک، گردن یا پشت نیز از سایر علائم سکته قلبی هستند.
دقت داشته باشید که در این شرایط آرامش خودتان را حفظ کنید و دچار وحشت و اضطراب بیش از حد نشوید با انجام اقدامات اولیهی درست و ابتدایی می توانید از احتمال آسیب جدی و مرگ تا حد زیادی بکاهید و پیشگیری کنید. ابتدا سریعا با 115 تماس بگیرید. در صورت تجویز پزشک، تا رسیدن اورژانس، نیتروگلیسیرین مصرف کنید. در صورت توصیه تیم اورژانس تا رسیدن آن ها آسپرین مصرف کنید. مصرف آسپرین در هنگام حمله قلبی میتواند با کمک به جلوگیری از لخته شدن خون، آسیب قلبی را کاهش دهد.
روشهای مختلفی برای کاهش خطر حمله قلبی وجود دارد. برخی از این روش ها عبارتند از: اجتناب از سیگار و ترک آن، داشتن یک رژیم غذایی متعادل و سالم، ورزش منظم، مدیریت دیابت، سطح کلسترول بالا، فشارخون بالا و سایر شرایط، محدود کردن مصرف الکل، حفظ وزن سالم بدن،اجتناب از استرس، انجام روش های سالم کنترل استرس، شناختن علائم سکته قلبی
سلام این علائم معمولا با بیماری های قلبی مرتبط نیست. مگر آنکه فرد سال ها به دیابت مبتلا بوده باشد. البته توصیه می شود که آزمایش های لازم را نیز انجام دهید.
ریزفاکتورهای مختلفی برای بالا بردن احتمال بروز سکته در افراد وجود دارد. این ریزفاکتورها عبارتند از: افزایش فشار خون، میزان پایین کلسترول HDL و میزان بالای کسترول LDL و تری گلیسرید، سابقهی خانوادگی بیماری قلبی، سن بالا، یائسگی در زنان، دیابت، بیماری یا مشکل نقص ایمنی نظیر: آرتریت روماتوئید، لوپوس و ..، استعمال سیگار، استرس، مصرف الکل، سبک زندگی بیتحرک، اضافهوزن، رژیم غذایی با میزان چربی اشباع بالا و …
سلام قرص پلاویکس را باید یک سال اول مصرف نمایید. ولی مصرف بقیه داروها را باید تا پایان عمر ادامه دهید.
با رایج ترین بیماری های قلبی آشنا شوید.
سلام بسته به محل گرفتگی و نوع گرفتگی پس از انجام آنژیوگرافی تصمیم گیری لازم صورت می گیرد.
نارسایی قلب، برادیکاردی(ضربان پایین قلب) و مشکلات دریچهای قلب با ضعف و خستگی زودرس همراه می باشند. معاینه دقیق توسط پزشک و در صورت لزوم الکتروگرام قلبی، اکوکاردیوگرافی، عکس قفسه سینه و آزمایش خون معمولا منجر به تشخیص سریع مشکلات قلبی می شود.
اگر تعریق سرد همراه درد قفسه سینه باشد، احتمال حمله های قلبی وجود دارد. اگر تعریق سرد همراه تپش قلب، سرگیجه، ضعف و بیحالی باشد، احتمال آریتمی های قلبی مطرح است. در نارسایی شدید قلبی، تعریق سرد همراه با تنگی نفس و احساس خستگی ایجاد می شود. که در این صورت هر چه سریع تر باید به پزشک مراجعه کرد.
شما می توانید در اپلیکیشن دکتر آنلاین مدافون، سوالات خود در زمینه قلب را به صورت آنلاین یا تلفنی از دکتر آنلاین قلب عروق بپرسید.
این علائم و دردهایی که شما می فرمایید، نشان دهنده مشکلات قلبی می باشد و باید هرچه سریع تر به متخصص قلب مراجعه کنید.
تست ورزش یکی از روش های غربال گری است که برای تشخیص اثر فعالیت و ورزش بر بیماری های قلبی بکار می رود. به کمک تست ورزش می توان وضعیت سلامت قلب را بطور کلی بررسی نمود. همچنین از این روش به منظور تشخیص گرفتگی رگ های قلب نیز استفاده می شود. قبل از انجام تست ورزش دستگاهی به شما متصل می شود که نوار قلب، فشار خون و نبض شما را اندازه گیری نماید. در طول این تست پزشک از شما درخواست می کند روی دوچرخه رکاب بزنید یا روی دستگاهی به نام تریدمیل راه بروید. مقایسه نتایج نوار قلب، نبض و فشار خون به پزشک نشان می دهد که عملکرد قلب شما در مقابل فعالیت چگونه است.