فواید ماست برای سلامتی

ماست یکی از محصولات تهیه شده از شیر تخمیر ‌شده‌است. این محصول لبنی حاوی باکتری‌های زنده ای است که امتیاز مهمی برای هضم غذا محسوب می‌شوند. ماست گزینه مناسبی برای میان وعده و کاهش وزن است.

ارزش غذایی ماست

در هر 100 گرم ماست ساده با شیر کامل این مواد وجود دارد:

کالری: 61
چربی: 3.3 گرم
کربوهیدرات: 4.7 گرم
فیبر: 0 گرم
پروتئین: 3.5 گرم

آیا ماست برای گوارش خوب است؟

ویتامین ها و مواد معدنی ماست نیز شامل ویتامین A، ویتامین C و کلسیم است. ماست کم چرب و بدون چربی کالری کمتر و چربی کمتری دارند. ماست یونانی پروتئین بیشتری دارد.

ماست خواص غذایی بیشمار دیگری هم دارد. سرشار از پروتئین است، ضمنا فسفر و ریبوفلاوین (ویتامین B2 که برای تبدیل مواد غذایی به انرژی ضروری است) هم دارد.

ماست می‌تواند هضم غذا را بهبود بخشد

بسیاری از ماست ها، حاوی باکتری‌های پروبیوتیک زنده هستند که می‌توانند بیوم روده و سلامت گوارش را بهبود بخشند. پاستوریزه کردن، باکتری‌های پروبیوتیک را از بین می‌برد، بنابراین معمولا در ماست های پروبیوتیک، این باکتری بعد از پاستوریزه کردن، اضافه می‌شود.

ماست پروبیوتیک در موارد اسهال به جای شیر خصوصاً برای کودکان توصیه می‌شود

ماست می‌تواند در پیشگیری از پوکی استخوان موثر باشد

ماست حاوی چندین ماده مغذی است که برای حفظ تراکم استخوان حیاتی هستند، از جمله کلسیم، پروتئین، پتاسیم، فسفر و ویتامین D. محققان دریافته‌اند که سه وعده روزانه محصولات لبنی مانند ماست می‌تواند پیشگیری از پوکی استخوان کمک کند.

ماست می‌تواند تعادل باکتری‌های روده را بهبود بخشد

تحقیقات نشان داده است که تعادل باکتری‌های روده، عامل مهمی در پیشگیری از آرتریت روماتوئید، سرطان و بیماری قلبی و همچنین حفظ وزن سالم، خلق و خوی مثبت و پوست سالم دارد.

ماست می‌تواند از عفونت‌های واژن جلوگیری کند

بعضی تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن روزانه 250 میلی لیتر ماست می‌تواند احتمال عفونت را کاهش دهد.

ماست می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را کم کند

مطالعات جدید محققان دانشگاه لنکستر انگلستان نشان می‌دهد که مصرف ماست طبیعی با پیشگیری از التهاب باکتریایی، خطر ابتلا به سرطان سینه را در بانوان کاهش می‌دهد.  

مصرف ماست خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟

متوسط امتیاز: 3.9 / 5. تعداد امتیازدهندگان: 18

هنوز کسی امتیازی ثبت نکرده است

این مقاله توسط تیم تحریریه مدافون تهیه شده است. مقالات این وب سایت پس از تهیه توسط پزشکان و روانشناسان بررسی و تایید می شود. با این حال به یاد داشته باشید که این مقالات صرفا جهت آگاهی و افزایش معلومات شما تهیه شده است.برای درمان حتما به توصیه و تجویز پزشک یا روانشناس خود عمل کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *