سوالات کاربران مدافون درباره ریزش مو

کاربر مدافون:
سلام خانم دکتر وقتتون بخیر، مدتیست که موهام مخصوصا در قسمت جلوی سر، خیلی کم پشت شده است. ریزش مو شدید دارم.  مولتی ویتامین، زینک، هیر ویت، بیوتین و سیستیین رو دوره ای مصرف کردم اما در ریزش مو تاثیری نداشت. حدود دو سال و نیم از زایمانم میگذره و همچنان مولتی ویتامین را هرروز مصرف می کنم. تست تیروئید دادم ولی مشکلی ندارم.

ممنون میشم راهنماییم کنید که چجوری میتونم از ریزش موهام جلوگیری کنم؟ ممنون

سوالات کاربران مدافون درباره ریزش مو

جهت مشاوره با دکتر الهه نظری کلیک کنید.

پاسخ دکتر الهه نظری، متخصص پوست و مو مدافون:

سلام عزیزم وقتتون بخیر.

با توجه به صحبت های شما و مشاهده نوع کم پشتی موها، تشخیص من این است که ریزش مو و کم پشتی موهای شما ارثی می باشد.

درباره علل مختلف ریزش مو بیشتر بدانید.

البته توصیه می کنم حتما روز سوم خونریزی یک سونوگرافی از تخمدان ها انجام دهید که مطمئن شویم کیست ندارید.

همچنین می توانید از اسپری ضد ریزش مو دئودراگ دو درصد صبح و عصر هشت پاف استفاده کنید.

همچنین مصرف شامپو ضد ریزش مو کافیئن ایروکس به مدت دوماه نیز می تواند به شما کمک کند.

تاریخ نگارش:

شما اینجا هستید:

خانه » مجله پزشکی و روانشناسی » سوالات کاربران مدافون درباره ریزش مو

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟

متوسط امتیاز: 5 / 5. تعداد امتیازدهندگان: 1

هنوز کسی امتیازی ثبت نکرده است

این مقاله توسط تیم تحریریه مدافون تهیه شده است. مقالات این وب سایت پس از تهیه توسط پزشکان و روانشناسان بررسی و تایید می شود. با این حال به یاد داشته باشید که این مقالات صرف جهت آگاهی و افزایش معلومات شما تهیه شده است.
برای درمان حتما به پزشک یا روانشناس مراجعه نمایید. در صورتی که تمایل به دریافت مشاوره پزشکی و روانشناسی به صورت آنلاین دارید، به لینک زیر مراجعه کنید.

مشاوره آنلاین پزشکی مشاوره آنلاین روانشناسی
دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *