پیچ خوردگی مچ پا، آسیب شایعی است که در بین افراد در هر سنی ممکن است رخ می دهد. این آسیب زمانی اتفاق می افتد که رباط های قوی که مچ پا را حمایت می کنند فراتر از حد خود کشیده می شوند. شدت پیچ خوردگی بسته به تعداد رباط های درگیر می تواند بسیار متفاوت باشد.
بیشتر پیچ خوردگی ها با درمان هایی مانند کمپرس سرد، بالا نگه داشتن پا، پمادهای بدون نسخه مثل پیروکسیکام یا رهامین درمان می شوند. با این حال، اگر با انجام این درمان های خانگی، مچ پا چندین هفته متورم یا دردناک باقی بماند، نیاز است که یک پزشک متخصص ارتوپدی بررسی کند که شخص دچار پیچ خوردگی شدید، پارگی رباط ها یا شکستگی مچ پا نشده باشد.
یکی از کاربران مدافون، از دکتر رامین سرگزی، متخصص ارتوپدی در خصوص پیچ خوردگی پای خود این پرسش ها را پرسیده است. می توانید سوال و جواب های انجام شده را در زیر مشاهده کنید:
در پیچ خوردگی های مچ پا شایع ترین مشکل کشیدگی تاندون ها هست و معاینه دقیق مهم هست و اینکه ببینیم شکستگی وجود نداشته باشه. .اگر همکاران دیدند و گفته اند شکستگی ندارد احتمال خیلی زیاد همینطور هست و شکسته نیست. پیچ خوردگی مچ پا باید 3 هفته آتل یا گچ داشته باشید و بعد از آن مچ بند ببندید تا ترمیم کامل بشود. قوزک بند هم خوب هست و فعلا وزن گذاری نداشته باشید.
بله تا ۳ هفته از زمان آسیب بسته باشد.
.خیر وزن گذاری نداشته باشید و راه رفتن طولانی نداشته باشید
.خیر با توجه به شرایطی که توضیح دادید نیازی نیست
کمپرس گرم استفاده کنید و با پماد رهامین پای خود را ماساژ بدهید. بعد از ماساژ پماد، به مدت نیم ساعت کمپرس گرم و در طی روز ۳ نوبت این کار را انجام دهید.
.بله بعد از راه رفتن ، به خاطر کمتر شدن تورم این کار را انجام دهید
اگر شما هم دچار پیچ خوردگی مچ پا هستید، می توانید از پزشکان متخصص ارتوپدی آنلاین در مدافون سوال خود را بپرسید
-
دکتر کتایون تاجیک59,000 ﷼
-
دکتر رامین سرگزی59,000 ﷼
-
دکتر نادر بهرامی60,000 ﷼
-
دکتر فرشید بیگزاده59,000 ﷼
-
دکتر محمدرضا انور59,000 ﷼
-
دکتر محمد سالکی59,000 ﷼
-
دکتر راشد رحمتی59,000 ﷼
-
دکتر حمید قاضی59,000 ﷼
این مقاله توسط تیم تحریریه مدافون تهیه شده است. مقالات این وب سایت پس از تهیه توسط پزشکان و روانشناسان بررسی و تایید می شود. با این حال به یاد داشته باشید که این مقالات صرف جهت آگاهی و افزایش معلومات شما تهیه شده است.
برای درمان حتما به پزشک یا روانشناس مراجعه نمایید. در صورتی که تمایل به دریافت مشاوره پزشکی و روانشناسی به صورت آنلاین دارید، به لینک زیر مراجعه کنید.